Nejnovější recenze ze sekce Digitální piana
- Výborný poměr mezi kvalitou a cenou
- Netěsní připojení sluchátek zespoda klaviatury a občas to zapraská.
- Výborný poměr kvality a ceny
Dárek pro 15-tiletou dceru.
- neobsahuje český návod
+ odpovídá našim představám
+ pěkné zvuky
+ příjemné ovládání
- neobsahuje český návod
Yamaha P-125
Přidáno: 31. prosince 2019
(naposledy upraveno 31. prosince 2019)
Zakoupeno v Prokapelu.cz
- Perfektní zvuk
- Citlivost odezvy
- Krémová barva
- Žádné
- VYNIKAJÍCÍ NÁSTROJ
- Hezke piano s radou uzitecnych funkci
- No Bluetooth
- Odflaknute lakovani stolicky
- No integrated WiFi
- opravdu zní jako "normální" klavír
- snadná instalace na stojan
- nastavitelný zvuk
- možnost připojení sluchátek
- Stojan je pro 194 cm syna příliš nízký
- Bluetooth prehravani hudby, skvele ozvuceni, klaviatura, lepsi nabidka zvuku nez u predchozich modelu
- Split klaviatury - neda se vsak editovat, anebo to nevim
- Bluetooth ma mensi dosah, muze vypadavat signal;
- Zvykam si na zvuk klaviru
- Vystup na maly 3,5 mm jack
- ono to hraje !!!! úžasné a je to obrovská výhoda
- pocit z klávesnice
- Za dobrou cenu kvalitní varhany
- Nožičky poněkud nestabilní
Naprostá spokojenost!
- nádherný zvuk piana yamaha cfx - osobně bych řekl, že lepší než jakékoliv akustické piáno (můj subjektivní názor)
- sluchátka
- odpor kláves - jako skutečné
- nahrávání jak ve formátu midi, tak možnost transformace do wav (a možná i dalších, ale na to jsem zatím nepřišel)
- hezky vypadá
- při složení z bedny - opravdu precizně vyrobeno, nikde žádný otřepy, odřeniny (myšleno jak vzhledové plochy, tak i nevzhledové co nejdou vidět)
- bohužel absence bluetooth ( je nutné dokoupit adaptér za asi 2k, ale dá se koupit kabel k propojení napřímo do PC , nebo kopírovat z piána přímo na USB Flash disk (jak formát midi, tak i piáno dokáže přetranfsormovat do wavu)
Myslím si, že za ty peníze opravdu super. Zvuk nahraného křídla CFX je naprosto fenomenální. Bosendorfer Imperial je taktéž moc hezké , ovšem CFX je pro mě top. U zvuku možnost nastavit si otevřenost křídla , místnost, taktéž možnost nastavit odpor kláves a další funkce , kterých je nesčetná řada. Piáno mám půl roku a opravdu nelituji koupě. Další nesporná výhoda oproti akustice ( ovšem to je u všech digi pián) - nemusí se ladit, tzn piáno není citlivé na výkyvy teplot v místnosti- můžete topit, větrat a piáno hraje pořád stejně úžasně. Taktéž se líp stěhuje - je rozdíl stěhovat do patra piáno okolo 50 kg a piáno okolo 250 kg (ale to je detail). Je tam dalších asi 36 zvuků (varhany , housle , chorál a kdoví co ještě), ale proč jsem ho kupoval, tak jsou ty první dvě piána, na které yamaha láka - CFX a Bosendorfer . Myslím, že nemá smysl kupovat digi piáno co má přes 200 zvuků, když stejně budete používat to nejlepší piáno , co vám sedne do ucha. Pokud chcete x zvůků a nějak to mixovat, pak je asi lepší koupit nějaký nadupaný keyboard. Já kupoval hlavně podle parametrů - zvuk hlavního klavíru (co největší věrnost s opravdovým klavírem, polyfonie, cena. A u tohohle modelu se to zkrátka povedlo (alespoň dle mého laického názoru, co jsem stačil vypozorovat za půl roku).
Korg B2SP
Přidáno: 10. prosince 2019
(naposledy upraveno 10. prosince 2019)
Zakoupeno v Kytary.cz
Pěkné provedení
příjemný zvuk
více funkcí
přijatelná cena
Vybrala jsem na doporučení, pro účely jednoduššího domácího hraní. Nezapomeňte na stojan, pedál a zvolte typ s opěrkami na noty. Varianty orchestr, varhany aj.
- Dobré zvuky včetně pian
- Stabilní dřevěný stojan
- Možnost dokoupení pedálnice nebo v setu.
- Klávesnice
- Možnosti nastavení
- Mohly být podsvícená tlačítka pro noční hraní
Se zvuky jsem spokojený.Uvítal bych vstup na sluchátka někde v předu pro lepší přístupnost.Jinak za mně za tu cenu spokojenost.
- Je to nadstandard.
Supernastroj.
Velmi rychlé a vstřícné jednání.