Nejnovější recenze ze sekce Digitální piana
Cítím se, jako bych měla doma pravý klavír. Dokonce několik klavírů (lze navolit několik variant zvuků, z nichž je mi asi 5 příjemných). Příjemná klaviatura na ohmat, ve dřevě hezký kus nábytku.
- malé, skladné, výkonné,
- supr pro začátečníka
- pěkný zvuk
Trochu jsem se obával umělohmotných kláves, ale jsou celkem příjemné.
Jako plus beru sadu tištěných not (v popisech zboží se většinou neuvádí) k výukovým lekcím (Burgmüller, Czerny, Beyer, Bach, Chopin...celkem 9 sešitů -snad 600 stran ).
- kvalitní zvuk
- pěkné v interiéru
Yamaha - není co dodat.
Produkt splnil očekávání, která jsem měla od digitálního piana.
Produkt máme krátkou dobu, takže se nelze kvalifikovaně vyjádřit, ale zatím jsme spokojeni.
- variabilní, mobilní zařízení
- robustní, pěkné bílé zpracování
- zvuk na basových klapkách trochu dunivý
Nástroj pěkný, dobrý hall, knihovna, ale dcera 10 trochu zklamaná ze zvuku, přešla z kláves a přála si klavír nebo něco více zvukově podobného.
- Nejlepší možná kladívková mechanika
- Kvalitní simulace zvuku klavíru
- Nízká cena
- Připojení k PC možno jen přes midi převodník, který není součástí nástroje. (Nástroj má jen klasický midi výstup, nemá usb výstup).
Korg D1 je trefa do černého pro všechny začátečníky, kteří hledají levné digitální piáno. Takové piáno většinou kupují rodiče dětem, kteří začínají hrát a nastoupili třeba na ZUŠ. Ale i začátečník potřebuje kvalitní nástroj, aby se naučil hrát. U piána záleží především na kvalitě mechaniky. A Korg to vyřešil nekompromisně. Do tohoto piána dal mechaniku RH3, což je nejlepší kladívková mechanika, kterou Korg umí vyrobit a kterou osazuje do svých nejlepších modelů, včetně své vlajkové lodi Korg Kronos, která stojí kolem sto tisíc. Pokud hledáte co největší kvalitu za co nejnižší cenu, tak jste právě objevili poklad. K tomu si přičtěme kvalitní simulaci piána, které zní přirozeně, simulují se i třeba rezonance strun, které se navzájem ovlivňují, čímž se zvuk velmi blíží svému mechanickému originálu a máme tu nejlepší začátečnácké piáno za cenu nepříliš vyšší než nejlevnější digitální piána na trhu, která svou kvalitou hrubě zaostávají.
- Do čtrnácti tisíc určitě jedna z nejlepších voleb
- Zvuk piana velmi realistický
- Kvalitní kladívková klaviatura
- Bluetooth, pedál a vstup na sluchátka velmi užitečné
- Jsem trochu nepříjemně překvapen podivným zastřeným zvukem. U videí na Youtube, kde byly srovnávací testy, recenze nebo klavíristi s tímto nástrojem jsem si ničeho takového nevšiml a ani to nikdo nikde nezmiňoval. V tomto smyslu pro mě zvuk trochu zklamání. Pokusím se připojit přes věž a pomocí ekvalizéru to trochu doladit.
- Super zvuk, a úhoz kláves
- pro nás začátečníky dostačující
- Rozměry do malého bytu
- Pěkný zvuk
Na to, ze jde o jedny z nejlevnějších elektrických pian, tak mají pěkný a dostatečně hlasitý zvuk. Rozměry jsou opravdu minimální a nezaberou moc místa ani v malém bytě.
rychlá montáž, pěkný kus nábytku
V této cenově relaci velmi slušná klaviatura. Dobrý zvuk.
- Super poradenství
- Ochota k zakaznovi
- Jednání na jednicku
- Top ceny
- Snad jen jinou fiemu přepravní služby
Super jednání a vlidny profesionální přístup. Nelze nic vytknout.
Jsou to lidé na správném místě.
V objednání zboží telefonuji a poradí s výběrem nebo zkonzultuji jiné lepší možnosti.
Doporučuji jak začátečníkům co si nevědí rady tak i pokročilým co si nejsou jistý s výběrem. Za mě top budu dále doporučovat :)
- výborný zvuk
- Funguje perfektně
- Žádná
Velice rychlé doručení. Objednávku jsem dělala v odpoledních hodinách a již následující piano jsem měla doma.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »