Nejnovější recenze ze sekce Digitální piana
Myslím, že je to výborné piano střední třídy. Má trochu těžší klávesy, ale to je otázka zvyku. Určitě je to lepší než "příliš lehce stlačitelné" klávesy. Navíc drží pevně na místě. Zvuk je měkký. Vyrábí se i ve variantě S54 - s jinou konstrukcí těla. Osobně jsem vyzkoušela a zvuk jsem shledala lepší u YDP 164. Trochu mi vrže pedál, ale s tím se snad dá něco dělat
- vsetko top
- Mrzí mne, že nebyl návod v češtině pro piano Roland RP 501R a více detailnější návod k sestavení!!! Dalo nám více zabrat, sestavit zadní část piana!!!
Židlička k pianu, která se součástí setu je krásná, praktická, široký posed s nastavitelnou výškou.
Jsem učitelka klavíru v ZUŠ a vždy jsem měla doma normální fortepiano. Po stěhování, bohužel, fortepiano musela opustit
Je jedním z nejlepších digitálních klavírů které Yamaha vyrábí. Ještě tak umět pořádně hrát :-) Dovede však potěšit všechny hráče, kteří si na tento typ nástroje udělasjí čas.
nice tone and touch
- skvělý zvuk
- Výborná klaviatura, pocit jako z akustického nástroje.
- pěkný zvuk
- polyfonie 256 hlasů
- simulace rezonance strun a otevření víka.
- pěkný vzhled, úzký jen 30cm
V dané cenové kategorii asi nejlepší parametry vzhedem k ceně. Opravdu pěkně zní, výborná a vyvážená klaviatura, kompaktní velikost k úspoře místa, skvělý domácí nástroj.
Kvalitní zvuk i úhoz, moc hezký dizajn :-)
- nemá chybu
- žádná
snadné sestavení nástroje, vlastnosti klasického klavíru, bez potřeby ladit - perfektní, velká spokojennost, doporučuji
- Opravdu vynikající dřevěná klaviatura
- Dostatek hlasitosti pro domácí cvičení
- Pěkné zvuky klavíru
- Klavírní zážitek se přibližuje skutečnému klavíru
- Nemá mnoho možností ani zvuky ani mnoho vstupních / výstupních portů. Je to základní domácí klavír, který se zapíná a hraje
To nejlepší z tohoto modelu je samozřejmě pocit kláves.
Myslím, že za cenu je to nejpodobnější, jak se můžete dostat ke skutečné klavírní klávesnici. Má příjemnou dynamiku a pocit.
Je ideální pro začátečníky až středně pokročilé studenty klavíru nebo jako druhé piano pro domácí cvičení
Piano jsme koupili 11 leté dceři. Velmi spokojená.
I have a piano in my hometown where I grew up and bought a digital piano before this one. I am very satisfied and this Korg digital piano. This one feels like the piano, the touch is not hard nor soft, it is just right. Sometimes I forget that I am playing music on a digital piano. I am very happy I bought it and I highly recommend it.
levné
- good sound, nice touch, when using headphones it really seems as if the sound is coming from the piano. Beautiful look, and sleek design
- Velice pěkný a za tuto cenu opravdu kvalitní digitální piano.
- podle ostatních, které žena měla(4), je toto nejkvalitnější.
- Piano super. Učím se. Vybráno podle recenzí.
Ten stojan je na prd. Vikle se. Asi bych se dnes rozhodl pro set s dražším stojanem.
- Pěkný zvuk
- Koupeno v setu se stojanem, který se vikle.
Celkově jsem spokojený. Učím se hrát.
- Kvalitni zvuk
- Rozumna cena