Nejnovější recenze ze sekce Digitální piana

Ověřený zákazník Prokapelu.cz Libor

Přidáno: 15. února 2022

kvalita + cena OK

Yamaha P-515 SET

Yamaha P-515 SET

Ověřený zákazník CMI Music s.r.o. David

Přidáno: 14. února 2022

Doporučuje produkt
  • Velice kvalitní klaviatura, která zajišťuje příjemný pocit ze hry. Je dobře vyvážená, neklape a po zkušenostech s mnoha jinými klávesovými nástroji různých typů a různých značek očekávám, že ani po letech každodenního hraní klepat nebude. (Zde je Yamaha skutečně solidní.)
  • Vzhled nástroje. Ve skutečnosti vypadá lépe než na fotkách.
  • Nástroj se dá přes aplikace od Yamahy rozšířit o další funkce.
  • Ozvučení není tak výkonné jako u nepřenosných digitálních klavírů. (S tím jsem ale počítal.)
  • V balení by mohl být protiprachový kryt, který, byť je velice důležitý, si každý musí dokoupit sám.
  • Síťový adaptér by mohl být zabudovaný v nástroji. V této cenové kategorii je to docela běžné, že adaptér nemusí ležet někde vedle nástroje.

Moderní digitální piano s kvalitní klaviaturou.

Studiologic Numa Compact 2

Studiologic Numa Compact 2

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 6. února 2022

• sikovny
  • prenosny
  • univerzalne prakticky
  • tlacika ovladani panelu pusobi levne
Casio CDP-S350

Casio CDP-S350

Ověřený zákazník Kytary.cz Michael

Přidáno: 29. ledna 2022

Zakoupeno v Kytary.cz

• Kladívková mechanika
  • Velká databanka zvuků
  • Mají své reproduktory, ale dají se přes výstup zapojit do komba
  • Lehce manipulovatelné

Klávesy jsem pořídil jako náhradu za předchozí model Kurzweil PC3 LE8, který byl ve zcela jiné cenové relaci (lehce přes 40.000 CZK), tudíž i kvalitou. Ze začátku jsem se obával, že jsem už na dražším modelu moc zvyklý, avšak Casio CDP-S350 mě velmi příjemně překvapilo, jelikož za cenu kolem 12 tisíc jsem dostal vše, co jsem od něj očekával - kladívkovou mechaniku s možností zapojení sustain pedálu pro cvičení hry na piano a okolo 700 zvukových rejstříků, čili můžu s přehledem nástroj použít i jako aranžér při komponování. Klávesy mají své vlastní reproduktory, což se hodí pro rychlé zapnutí a cvičení, avšak já si je stejně zapojil přes sluchátkový výstup do svého Hartke KM200 a zvuk mi přijde ok čistý. Díky těmto vlastnostem a tomu, že jsou lehce přenosné, si je umím představit i na jevišti. Rád si na klávesách zahraju i na rejstřík kostelních varhan, ten v tomto případě mohl být ještě o fous lepší k mé plné spokojenosti, ale to už bych byl hnidopich, mohl by také znít mnohem hůř. V balení je i sustain pedál, avšak ten se mi zdá až moc malý a lehký, čili ho při hraní nechtěně posouvám nohou, zřejmě bude lepší si přikoupit bytelnější. Mám nástroj doma zatím týden, všechny funkce jsem ještě nestihl vyzkoušet, ale mohu s klidným svědomím říct, že za svoji cenu více než plní svůj účel.

Yamaha YDP-S34

Přidáno: 25. ledna 2022

Zakoupeno v Kytary.cz

• Zvuk
  • Cena
  • Splnilo očekávání podle popisu nástroje
Yamaha P-45 SET se stojanem

Yamaha P-45 SET se stojanem

Ověřený zákazník CMI Music s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 23. ledna 2022

Doporučuje produkt

Ocenila bych kryt (proti prachu) na klávesnici.

Ověřený zákazník MUSIC CITY Ověřený zákazník

Přidáno: 23. ledna 2022

Doporučuje produkt
  • dobré piano za dobrou cenu
Roland RP701

Roland RP701

Ověřený zákazník Augustinus Mirek M.

Přidáno: 20. ledna 2022

Zakoupeno v Augustinus

Doporučuje produkt
  • Velice dobrá komunikace s panem Michalem Bučkem, kdy mi po objednávce nejprve volal a telefonicky se mnou velmi ochotně a příjemně probral možnosti, výhody a nevýhody. Potom jsme si vyměnili několik mailů a hledali vhodné řešení kvalitativní i cenové nabídky na můj požadavek nástroje.
  • V ÚT mi bylo mailem oznámeno odeslání a ve CT ve 12:00 jsem měl zásilku doma. Perfektní a promyšlené balení nástroje již od výrobce ve velmi silném kartonovém obalu, včetně mnoha výplňových částí. Je potřeba počítat s tím, že je to jedna opravdu velká bedna. Přeprava takto je naprosto bezpečná, pokud zásilka není z vnějšku výrazně poškozena nemusíte mít obavu.
  • Složení nástroje velmi jednoduché a vše je od výrobce perfektně připravené, zapadá do sebe a provedení je velmi kvalitní. Doporučuji opatrnost manipulace, ať si nepoškrábete, či jinak nepoškodíte povrch.
  • Nástroj samotný je perfektní a předčil naše očekávání kvality zvuku mnoha nastavitelných klavírů, ale i desítek dalších nástrojů. Bylo pro nás trochu obavou 2x 12W repro, ale je to naprosto dostačující a používáme to v místnosti s hlasitostí 45% - 65%. O proti klasickému klavíru tento nabízí daleko větší možnosti pohrát si s úhozem a silou zahraného tónu od úplně nejslabších (opravdu tichých) jemně zahraných tónů, až po ty úplně nejsilnější ..... je to na vás. Opravdu kvalitní klaviatura a pěkně se na ni hraje.
  • Nástroj máme v patře RD a v přízemí pod ním, ( při tichu a hře se sluchátky) je dole slyšet klapání mechaniky, které je přenášeno do stropu a dolů do přízemí. Je to ale řešitelné např. posadit klavír na nějaký koberec (či filcové podložky jako u nábytku) a ne přímo na vinylovou podlahu. Pro hrajícího nemá vliv a absolutně nijak ho to neruší. Tak třeba pozor, když je cizí byt pod vámi :-)

Rozhodně jsme pečlivou volbou spokojeni a myslím, že i příjemně překvapeni :-)
Nástroj rozhodně doporučujeme jak kvalitou zvuku, tak i provedením.
Je to nástroj pro celou rodinu, kde si každý najde svůj způsob vlastní tvorby.

Studiologic Numa Compact 2x

Studiologic Numa Compact 2x

Ověřený zákazník DISK Multimedia, s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 19. ledna 2022

Zakoupeno v DISK Multimedia, s.r.o.

Doporučuje produkt
  • Nízká váha na častý transport. Celkově velkmi kompaktní s přívětivými rozměry na tzv. fullsize klaviaturu.
  • Ovládáni + tahové ovládání stop organů.
  • Ceně odpovídající kvalita mechaniky i zvuková - zde raději do sluchátek nebo do mixážního pultu.

Zvuk z interních reproduktorů je pouze řekněme informativní - vzhledem k váze, celkovým rozměrům, čili i k velikosti reproduktorků je to adekvátní a rozumný člověk s tímto počítá. Kvalita zvuků je patrná po zapojení do ozvučovacího řetězce nebo při hře se sluchátky.

Ověřený zákazník MUZIKER.cz MP

Přidáno: 18. ledna 2022

Doporučuje produkt
  • Má sice více hlasů, ale nejde rozdělit klaviatura

Ověřený zákazník Augustinus Ondřej Petrouš

Přidáno: 12. ledna 2022

Zakoupeno v Augustinus

Doporučuje produkt
  • Velmi reálná zkušenost ze hry, je to opravdu jako normální pianino, akorát s tím lze hrát i v paneláku, takže naprosto perfektní.
  • Zvuk taky supr, do sluchátek ideál
  • Je škoda, že nelze zvolit aby hrály zároveň do sluchátek i repráků, protože při hraní v kapele nemá člověk odposlech a musí si ho zařídit.

Ověřený zákazník MUSIC CITY Petr

Přidáno: 3. ledna 2022

• Dobra cena, kvalitni zvuk
  • Poměr cena - výkon

Kvalitní, vzhledově hezké. Doporučuji pro začátečníky i pokročilé. Poměr kvalita cena je výborný.

Yamaha NP 12

• Cena
  • Mala velikost

Strasna klaviatura
Zvuk nic moc
Je to takova drazsi hracka

Yamaha CLP-745

Yamaha P-121

Ověřený zákazník MUSIC CITY Wendak

Přidáno: 28. prosince 2021

• skvělý zvuk
  • kladívková klaviatura, super odezva
  • oproti klávesám (Casio a spol.) o několik levelů výše
  • slabší reproduktory, se sluchátky nevadí, asi napojím na zesilovač

Vybral jsem kvůli místu v bytě kratší verzi, nechci, aby ze mě byl "virtuóz", takže pro mě stačí = lepší manipulace, protože musím schovávat, aby nezavazely.
Zvuk parádní, jsem z nich nadšený :o)

Nux WK-310

Nux WK-310

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 20. prosince 2021

Doporučuje produkt
  • Za danou cenu velmi dobre, dobre a prirozene se na nej hraje
  • Vyssi tony tahaji za usi a jejich zvuk neni tak dobry, ale bude to zabudovanymi repraky v pianu - pri vyuziti sluchatek je zvuk skvely. V pripade potreby je ale mozne pripojit externi kvalitnejsi repraky a problem by to snad vyresilo :)
Alesis Virtue AHP

Alesis Virtue AHP